Next Ranks

Unusual world of dogs and cats ...

Home Blog Articles

ACL2 Različica 6.0 Navodila

OPOMBA: Od časa do časa lahko nudimo tako imenovani primarni javnost o ACL2. Prosimo, upoštevajte nedavne spremembe tej strani povezavo na ACL2 domačo stran za več informacij.

Enostavna namestitev na Unixu podobne sisteme

Tukaj, "Unixu podoben Systems" vključuje Unix, GNU-Linux in MacOS X. OPOMBA: hitrejše in še lažje namestiti mogoče, namesto s pridobitvijo vnaprej zgrajena binarno distribucijo, če je na voljo za vašo platformo. V nasprotnem primeru:
 1. Fetch acl2.tar.gz v novo mapo, recimo acl2/v6-0 / .
 2. Izvedite naslednje ustvariti imenika acl2-viri / : katran zxFz acl2.tar.gz
 3. Ustvarjanje knjige / imenik iz vaše acl2-viri / imenik, po možnosti na naslednji način: povežejo z vašimi acl2-viri / imenik, nato prenesli ACL2 knjige skupnosti kot tarball s spletne strani Google Code , in končno izvedbo naslednje ustvariti podimenik knjige / : katran zxFz knjige, 6.0.tar.gz
 4. Pridobite izvedba Common Lispa , če ne že eno.
 5. Postava, ki ga povezujejo z vašimi acl2-viri / imenik in vnesete naslednje podatke, ki lahko traja nekaj minut. Opomba: boste potrebovali Gnu uspelo. Videli smo težave z različico 3,81 tega korist, tako da če pride do napak, vas prosimo, da našim navodilom za prenos in namestitev GNU make različice 3,80 . (To je dejal, v gradi s skupno Lisp Allegro smo videli težave potrjevanje knjige z GNU make različica 3,80 je zdelo, da je treba rešiti z različico 3,81).
  da LISP = <path_to_your_lisp_executable> 
 6. NEOBVEZNO: Prenos stisnjenih tarfiles za delavnice knjig in / ali nonstd knjig iz spletne strani Google kodo v knjigah / direktorij. (Nadaljnja navodila so tukaj .)
 7. Potrdite knjige:
  da regresijo 
  To lahko traja nekaj ur, lahko pospeši to gor, tako da določi vrednost za ACL2_JOBS če imate N-core stroj, n> 1, na primer, kot sledi. OPOZORILO : če namesto tega uporabite ` bi "opcija -j , ti ne bo videl vzporedni certifikat za knjige v ~ c [/] Centaur imenik.
  da regresijskih ACL2_JOBS = 8 
  Če ima vaš sistem težavah, ki potrjuje knjige v ~ c [Centaur /] Imenik, recimo zaradi težav z Perl, jih lahko preskočite z navedbo ACL2_CENTAUR = preskok , na primer kot sledi.
  da regresijsko ACL2_CENTAUR = skip 
Zdaj imate ACL2 izvedljivo, imenovano saved_acl2 (od korak 5) in dostop do overjenih knjig skupnosti (od koraka 7). Uživajte! Zgornja navodila lahko vse, kar potrebujete. Sicer pa berite dalje ....   Prevedeno iz http://www.cs.utexas.edu/users/moore/acl2/v6-0/installation/installation.html Domača stran
© Nextranks.com 2014. All rights protected.